AV Vriendschap Voorop

 

GEHOORZAAMHEIDCURSUSSEN


EEG / VEG / VEG+

 
Tijdens de gehoorzaamheid trainingen die volgen na de puppy training of beginnend als uw hond al wat ouder is, kunt u de basis leggen voor een fijne en stabiele huishond.
 
In deze cursussen worden alle grondbeginselen en dagelijkse commando's aangeleerd.
 

Deze cursussen worden afgesloten met een examen welke u in staat stellen om te zien wat uw hond de afgelopen trainingen geleerd heeft en een inzicht geven in het verloop van zijn/haar ontwikkelingen.
 
De EEG-cursus is een vervolg op de puppy-cursus en een start voor de wat oudere honden vanaf 6 maanden. De basisbeginselen worden verder uitgebreid en er wordt wat meer discipline gevraagd dan bij de puppy-cursus. De vaak jonge honden leren oefeningen als: volgen aan een slappe lijn; op commando gaan zitten en liggen; blijven liggen en zitten waar de baas je neerzet, ook als hij een paar meter verderop staat; wachten tot de baas roept en dan direct komen
.
 Aan de VEG-cursus mogen honden meedoen die het EEG-diploma hebben gehald. Tijdens de VEG-cursus worden de oefeningen vanuit de EEG verder uitgebreid en geperfectioneerd. De hond leert los te volgen. De hond moet nu leren te blijven liggen als de baas verder weg is. 
Mocht u meer informatie willen over de cursussen, neem dan contact met ons op!