AV Vriendschap Voorop

 

PUPPYCURSUS

Als uw pup alle inentingen heeft gehad, dan kunt u deelnemen aan de cursus.

Wij bieden u een solide basis, voor een langdurige en fijne relatie met uw pup!In 10 lessen leren wij u hoe u de basis gehoorzaamheid direct kunt toepassen bij uw puppy, gemengd met wat spel want puppy's leren ook d.m.v. spelen!

Stel gerust uw vragen, maar doe dit bij voorkeur voor of na de les, u krijgt altijd een passend antwoord/advies!

Wat neemt u mee naar de cursus:

Een leren of nylon halsbandje en niet snijdend leren/nylon riem! (Geen tuigjes, flexlijnen, slipkettingen, antitrek riempjes enz.) Wij leren u tijdens de lessen hoe het zonder kan, met een blije pup!

Een speeltje die u makkelijk in uw hand kunt houden c.q. verstoppen en waar de pup gek op is.
Kleine beloning: dat kan van alles zijn zolang het maar klein is en snel verorberd kan worden!
Poepzakjes: een ongelukje kan altijd gebeuren maar wij vragen u wel om het ongelukje zelf op te ruimen!
En natuurlijk uw enthousiasme om uw pup te motiveren!
Al het overige is op de club aanwezig of nemen de instructeurs zelf mee.

Wij raden u sterk af om de pup te laten eten, een korte periode voor de cursus, dit i.v.m. de gezondheid. Eten kan het beste bij thuiskomst en na wat rust weer gegeven worden. Houdt tijdens de les de beloningen in de vorm van hondenkoekjes (liefst wat geurend) zo klein mogelijk en maak er geen hele maaltijden van waar de pup op moet kauwen. Gebruik het voertje echt als beloning dus niet iets waar hij dagelijks (buiten de training om) mee te maken krijgt.Tja, en dan is er ook nog huiswerk....

Wij kunnen geen wonderen verrichten, een puppy vraagt aan u om te investeren, niet alleen in zorg maar ook in tijd! In 1 uurtje per week is dat onmogelijk, dus herhaling, herhaling en nog eens herhaling; thuis dagelijks zo'n 3 x 5 minuutjes per dag! 

U zult dus het geleerde van de les regelmatig thuis moeten oefenen, u krijgt van ons dus "huiswerk"mee, alleen door regelmatig oefenen zal uw pup een gehoorzame huishond worden en uiteindelijk met goed resultaat de puppycursus afronden!

Wij richten ons vooral op aandacht, zowel baas/hond als hond/baas. U en uw pup zullen maatjes gaan worden waardoor u zijn/haar leven lang van elkaar kunt genieten! Want wat is er dan leuker dan een goed gehoorzame hond?

Mocht u meer informatie willen over de cursussen, neem dan contact met ons op!